Adhenen malja

Adhenen malja on kiertopalkinto. Siitä voivat kilpailla vain Joensuun seudulla asuvat Pohjois-Karjalan Seurakoirat POKS ry:n jäsenet puhdasrotuisilla koirilla. Adhenen maljasta eivät kilpaile ne koirat jotka kilpailevat Palveluskoirakokeissa lukuun ottamatta käyttäytymiskoetta ja valjakkohiihtoa.

Palkinnosta kilpaillaan PK:N Seurakoirien, syyskaudella järjestämässä virallisessa tokokokeessa jossa on mukana kaikki luokat. Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se jolla on paras palkintoon oikeuttava tulos.

Palkinnon saa omakseen se koiran ohjaaja jolla on kolme kiinnitystä samalla koiralla, kiinnitykset ei tarvitse olla peräkkäisiä.

Eri luokkien tuloksia verrattaessa keskenään huomioidaan seuraavat asiat.

Alo ja Avo luokassa paras pistemäärä.

Voittajassa Erikoisvoittajassa paras pistemäärä. Alo. Avo pisteitä verrattaessa Voittaja ja Erikoisvoittajaluokan pisteisiin, lasketaan montako % tulos on maksimipistemäärästä. Maksimipisteet Alo Avossa 200 pis. Voitt. Erikoisv. 320 pistettä.

Adhenen malja on muistomalja.

Se on omistettu Keeshond (Hollannin Pysykorva) Adhenen muistoksi. Kessu Adhenen tulo Kelopirtin kenneliin keväällä 1983 vaikutti ratkaisevasti Pohjois-Karjalan Seurakoira yhdistyksen perutamiseen. Adhenen maljan on lahjoittanut Kelopirtin kennel. Lahjoittaja hankkii uuden palkinnon katkenneen palkinnon tilalle. Lahjoittaja pidättää oikeuden sääntöjen muutokseen.

Kelopirtin Kennel Ensio Hiltunen