Vuoden junior handler

1. Kilpailu on tarkoitettu Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsenille (10-13v tai 14-17v). Kilpailija on yhdistyksen jäsen kilpailuvuoden alusta lähtien ja suorittanut jäsenmaksunsa jäsenyyden katkeamatta. Kilpailija on virallisesti asuttava Pohjois-Karjalassa.

2. Kilpailija ilmoittaa korkeintaan viiden (5) kilpailun tulokset kirjallisesti annettuun päivämäärään mennessä Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n tietoon yhdistyksen pyytämällä tavalla. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan PoKS ry:n lomakkeella.

3. Palkinto luovutetaan voittajalle Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n vuosikokouksessa. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuoden 1993 tulosten perusteella.

4. Kilpailija kaiverruttaa kilpailuvuoden ja oman nimensä kotipaikkoineen laattaan, joka kiinnitetään palkinnon jalustaosaan.

5. Kilpailija toimittaa tiedot ja kuvan itsestään yhdistykselle. Kilpailijan saatua kolme (3) kiinnitystä kiertopalkintoon, jää palkinto hänelle ja yhdistys hankkii uuden kiertopalkinnon. Kiinnitysten ei tarvitse olla peräkkäisiä. Saadessaan kiinnityksen, kilpailija saa omakseen pienemmän muistopokaalin. 

6. Pisteet lasketaan seuraavasti:

Sijoitus

SM-osakilpailu

Tavallinen kilpailu

1.

35

25

2.

30

20

3.

25

15

4.

20

10

5.

15

5


Lisäksi koko kilpailun sijoitus.

Koko kilpailun sijoitus

SM-osakilpailu

Tavallinen kilpailu

sijoitus

15

10


Pisteet lasketaan vain kaikkien rotujen kansallisista näyttelyistä Suomesta.

7. Palkinnon haltija vastaa sen toimittamisesta seuraavan vuoden Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n vuosikokoukseen.

8. Mikäli pisteet menevät tasan, verrataan 1. sijan jne lukuja. 

9. Ikäluokka ei vaikuta pisteytykseen.

10. Sääntömuutosoikeus on Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n hallituksella.