Hae Poksin agilityn SM-joukkueeseen!

11.6.2024

Agilityn SM-kisat 2024 järjestetään 24.-25.8.2024, Valkeakoskella (lähellä Tamperetta). PoKS ry voi lähettää joukkuekilpailuun joukkueen jokaisesta kokoluokasta.

Joukkueet valitaan rankingin perusteella: 4 ensimmäistä koirakkoa rankingista muodostaa joukkueen ja viides koira on varalla. Mikäli joukkue ei tule täyteen rankingin perusteella, täydennetään joukkuetta rankingin ulkopuolelta. Rankingin ulkopuoliset koirat asetetaan järjestykseen sen perusteella, millaisia tuloksia rankingin ajalta on 3-luokan kilpailuista kertynyt, ja näistä koirista muodostuneen listan perusteella täydennetään joukkue. Mikäli tässäkään vaiheessa ei joukkue ole täynnä, täydennetään joukkue muilla hakeneilla koirakoilla. Järjestys muodostetaan tässä tilanteessa 2lk tulosten perusteella.

Mikäli oman seuran koirakoista ei muodostu joukkuetta, voidaan ilmoittaa toisen seuran/toisten seurojen kanssa yhdistelmäjoukkue.

Mikäli koirakko ei mahdu Poks ry:n joukkueeseen, tällä lomakkeella voi hakea edustusoikeuden siirtoa rotuyhdistyksen joukkueeseen.

Joukkueeseen ilmoittautuminen päättyy 23.6. ja joukkueet muodostetaan sen päivämäärän rankingin tilanteen mukaan.

Hakulomake: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf…/viewform

Kuva: TSK Photo