Näyttelyharjoitukset kevät 2024

5.3.2024

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan ohjatusti esittämistaitoja koiranäyttelyitä varten.

Ryhmä 1 klo: 18.00-19.00 pienet koirat (pöydällä arvosteltavat)
Ryhmä 2 klo: 19.00-20.00 isot koirat

Harjoitukset sunnuntaisin PoKS-hallissa kentällä 2.

Näyttelyharjoituksiin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset klikkaamalla painiketta, jossa harjoituskerran päivämäärää. Harjoituksiin on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Maksimi osallistujamäärä on 10 koirakkoa per ryhmä. Minimi osallistujamäärä on viisi koirakkoa, jotta harjoitukset toteutuvat. Tarvittaessa ryhmiä yhdistetään.

Näyttelyharjoituksiin on varattu aikaa 1h/ryhmä. Aika sisältää rakentamisen, raivaamisen ja osallistujien poistumisen kentältä. Harjoitusten kesto riippuu osallistujamäärästä, osallistujista ja ohjaajasta. Joskus asiat saa käytyä nopeammin ja harjoitukset voidaan lopettaa aiemmin. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin.

Emme käsittele harjoituksissa rahaa. Maksaminen tapahtuu etukäteen tilille maksetulla kertamaksulla tai sarjakortilla.

Kertamaksu, hinta 6€
Sarjakortti 6 kertaa, hinta 30€
Sarjakortti 12 kertaa, hinta 55€
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 20378

Harjoituksissa tulee esittää kuitti suoritetusta kertamaksusta.

Saat sarjakortin harjoituksissa kuittia vastaan. Sarjakortin voimassaoloaikaa ei ole rajattu ja se soveltuu myös muiden saman hintaisten harjoitusten maksamiseen. Samaa korttia voi käyttää useampi henkilö.

Näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua harjoituksiin, liity jäseneksi täältä.

Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Katso ohjeet jäsenkortin saamiseksi täältä

Lisätietoa harjoituksissa: poks.nayttely@gmail.com

Tervetuloa harjoittelemaan!