Tokoa tietämättömille-kurssi

6.5.2024

Tokoa tietämättömille on nimensä mukaisesti kurssi kaikille, joita kiinnostaa toko lajina, mutta eivät oikein tiedä, mistä laji kannattaisi aloittaa ja miten liikkeiden opettelussa kannattaisi edetä. Kurssikertoja on 1+5, joista yksi on teoriakerta PoKS ry:n hallilla ja viisi tunnin mittaista käytännön harjoituskertaa. Kurssin aikana käydään läpi tokoa lajina, lyhyesti tokon säännöt sekä lähdetään opiskelemaan tokon alokasluokan liikkeitä aivan alkeista! Kurssikerrat ovat seuraavat: To 16.5. klo 17:30-19 TEORIA (pakollinen) Su 19.5. klo 12-13 Su 26.5. klo 12-13 Su 2.6. klo 12-13 Su 9.6. klo 12-13 Su 16.6. klo 12-13 

Kurssille mahtuu neljä (4) osallistujaa. Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti aidatulla ulkokentällä, mutta huomioithan, että kentällä voi harjoitella samanaikaisesti myös useampi koirakko ja ns. ryhmäliike kuuluu myös oleellisena osana tottelevaisuuskokeeseen lajina. Lisäksi hallin pihassa liikkuu muita ihmisiä koirineen, joten osallistuva koira ei saa olla aggressiivinen tai kohtuuttoman pelokas muita koiria kohtaan. Kurssin aikana harjoitellaan sekä yksin että ryhmässä. Omaa vuoroaan koiran tulee odotella joko autossa tai häkissä kentän laidalla. Häkkiä voi tarvittaessa säilyttää PoKS-hallin häkkivarastossa, mutta se tulee olla merkattu (esim. teipin pala, jossa oma nimi).

Kurssin hinta on 60 e. Ilmoittautuminen 7-14.5. Kurssi on vain Poksin jäsenille, mutta voit liittyä jäseneksi kurssipaikan saatuasi.

Ilmoittaudu tästä mukaan!