Seuravaatekuvasto

Poksille on laadittu yhteistyössä Bellabitin kanssa oma pysyvä vaatekuvasto, jota päivitetään tarpeen mukaan. Kuvastossa on kaikki tällä hetkellä tilattavissa olevat tuotteet tietoineen. Jokaiseen tuotteeseen tulee ”Poks” logo, jonka paikka on erikseen määriteltynä jokaiselle tuotteelle.

Mikäli haluat takkiin lisämaksusta omavalintaista tekstiä kuten oman nimesi ja/tai koiran nimen, mainitse siitä erikseen tilausta tehdessäsi.


Tilaukset toimitetaan vain ja ainoastaan vaatevastaavamme sähköpostiin: poksvaatetilaukset@gmail.com . Jenny kuittaa jokaisen tilauksen vastaanotetuksi eli huolehdi, että saat tilauksen tehtyäsi kuittauksen paluuviestinä. Liitä tilaukseen selkeästi haluamasi tuotteet, väri, koko, sekä muut tilausta koskevat tiedot kuten mahdolliset lisäpainatukset ja yhteystietosi.

Tuotteita voi tilata ympäri vuoden, mutta pyri osallistumaan keskitettyihin tilauspäiviin.

Tuotteet ja maksutiedot toimitetaan hallille ja niistä tiedotetaan erikseen Facebookissa sekä Suomisportissa. Voit noutaa tilaamasi tuotteet kun olet ensin maksanut ja lähettänyt kuittikopion Jennyn sähköpostiin.


Mikäli haluat sovittaa jotakin tuotteista, niin voit olla itse yhteydessä Rahkeentiellä olevaan Bellabitin liikkeeseen puh. 0401635480 ja kysyä olisiko haluamastasi tuotteesta sovituskappaletta. Jenny vastailee sähköpostin kautta vaatetilauksiin liittyviin kysymyksiin!