Agility

Agility on hauska ja vauhdikas urheilulaji, jossa korostuu koiran ja ihmisen välinen yheistyö. Agility sopii kaiken kokoisille ja rotuisille koirille karvojen asennosta ja väristä riippumatta. Poksista löytyy ryhmiä niin omaksi ilokseen harrastaville kuin kilpailukentille tähtäävillekin. Voit harrastaa meillä kursseilla, koulutuksissa tai viikoittaisissa pienryhmissä.

Pienryhmät

Pienryhmiä pyörii hallilla kaikkina viikon arkipäivinä. Junioreille suunnatut pienryhmät ajoittuvat sunnuntaihin. Meillä on ryhmiä monen tasoisille koirakoille aina aloittelevammista ohjaajista arvokisatasolla kilpaileviin. Pienryhmiin osallistuakseen koiran tulee olla hyvin hallittavissa myös vapaana, pystyä suorittamaan lyhyitä ratoja ja ohjaajan tuntea ainakin perusohjaukset.

Pienryhmähaku järjestetään kaksi kertaa vuodessa: touko-kesäkuussa sekä loka-marraskuussa. Mikäli olet kiinnostunut hyppäämään mukaan harrastajajoukkoomme kesken vuoden, otathan yhteyttä sähköpostitse jaoston vetäjään ja tiedustelet harrastusmahdollisuuksista: poksagi@gmail.com

Kurssitoiminta

Agilityn kurssitoiminta on monipuolista ympäri vuoden. Järjestämme pentu-, alkeis- ja jatkokursseja, sekä osaavammille koirakoille suunnattuja erikoiskursseja. Kursseista tiedotetaan nettisivuilla sitä mukaa kun niiden toteutuminen varmistuu.

Toteutamme agilityn osalta agilityn kurssipolkua kohti pienryhmiä. Polku kulkee seuraavalla tavalla: alkeiskurssi (loppuvuosi) – jatkokurssi (alkuvuosi) – jatkokakkonen (kevät) – kisaratakurssi (syksy) – pienryhmä. Näiden lisäksi osaamista voi täydentää muilla mahdollisilla erikoiskursseilla.

Valmennustoiminta

Kurssien ja pienryhmätoiminnan lisäksi meillä käy vierailevia valmentajia useita kertoja vuodessa. Valmennukset suunnitellaan yhteistyössä harrastajien kanssa. Valmennuspaikat on suunniteltu ensisijaisesti Poksin omille harrastajille, mutta mikäli paikkoja jää, tiedotetaan vapaista valmennuspaikoista myös muille.

Muistathan, että agilityn harrastamiseen koiran tulee olla terve, peruskoulutettu sekä fyysisesti hyvässä kunnossa.

Tervetuloa mukaan rentoon porukkaamme!


Yhteyshenkilö

Laura Pitkänen
poksagi@gmail.com