Vuoden maastojuoksija

Yleistä 
1. Kiertopalkinnon on hankkinut Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n maasto- ja ratajuoksujaosto vuonna 2012.
2. Palkinto jaetaan vuosittain maatojuoksumenestyksen perusteella.

Kilpailuoikeus
1. Koiran omistaja/omistajat tai sijoituskoiran haltija on Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen vuoden alusta lähtien ja suorittanut jäsenmaksunsa jäsenyyden katkeamatta.

Palkinnonjako
1. Palkinnosta kilpaillaan Suomessa järjestettyjen kansallisten ja kansainvälisten maastojuoksukokeiden tulosten perusteella.
 
2. Koiran omistaja/omistajat tai sijoituskoiran haltija ilmoittaa koirkeintaan kolmen (3) maastojuoksukokeen tulokset kirjallisesti annettuun päivämäärään mennessä Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n tietoon yhdistyksen pyytämällä tavalla. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan PoKS ry:n lomakkeella.

3. Palkinto luovutetaan voittajalle Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n vuosikokouksessa.

4. Kiertopalkinnon mukana kiertää kansio johon kiertopalkinnon haltija on velvollinen kirjaamaan koiransa tiedot, kuvan ja tulokset, joilla koira voitti kiertopalkinnon.
haltija on velvollinen pitämään kiertopalkinnon asianmukaisessa kunnossa. Mikäli kiertopalkinto haltijallaan ollessaan häviää tai vaurioituu, on haltija velvollinen korvaamaan vahingon.

5. Saman koiran saatua kolmannen (3) kiinnityksen kiertopalkintoon, jää palkinto tälle koiralle. Kiinnitysten ei tarvitse olla peräkkäisiä.

6. Jokaiselle kiertopalkinnon saajalle jää pieni muistoesine.

7. Palkinnon haltija vastaa sen toimittamisesta seuraavan vuoden Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n vuosikokoukseen.

Pisteiden lasku
Kaudelta korkeintaan kolmen (3) SA-tuloksen korkeimman yhteenlasketun pistemäärän saanut koira voittaa. Pisteiden mennessä tasan yksittäisen kokeen korkeimmat pisteet ratkaisevat voittajan.

Sääntömuutos
Sääntömuutosoikeus on Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n hallituksella.