Vuoden veteraani (näyttely)

Yleistä

1. Yhden koiran omistajista tai sijoituskoiran haltijan tulee olla Pohjois-Karjalan seurakoirat PoKS ry:n jäsen kilpailuvuoden alusta lähtien ja suorittanut jäsenmaksunsa jäsenyyden katkeamatta. Jos henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi kesken vuoden, otetaan huomioon vain ne tulokset, joiden aikana henkilö on ollut yhdistyksen jäsenenä.

2. Koiran virallinen kotipaikka on Pohjois-Karjala kilpailuvuoden alusta lähtien.

Palkinnonjako

1. Palkinnosta kilpaillaan Suomessa järjestettyjen ryhmänäyttelyiden, kaikkien rotujen kansallisten koiranäyttelyiden, NORD-näyttelyiden ja kansainvälisten näyttelyiden tuloksilla. Kaikkien tulosten tulee olla veteraaniluokasta, yli 8-vuotiaat koirat.

2. Koiran omistaja/omistajat tai sijoituskoiran haltija ilmoittaa korkeintaan viiden (5) näyttelyn tulokset kirjallisesti annettuun päivämäärään mennessä Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n tietoon yhdistyksen pyytämällä tavalla. Kilpailuun voi osallistua ainoastaan PoKS ry:n lomakkeella.

3. Palkinto on ikuisesti kiertävä.

4. Palkinto luovutetaan voittajalle PoKS ry:n vuosikokouksessa.

5. Palkinnon mukana kiertää kansio, johon jokainen palkinnon haltija vuosittain kiinnittää koiransa valokuvan ja seuraavat tiedot: vuosi, koiran nimi ja syntymäaika, kasvattaja sekä omistajan tiedot kotipaikkakuntineen.

6. Palkinnon haltija sitoutuu säilyttämään kiertopalkintoa huolellisesti ja sitoutuu korvaamaan palkinnolle aiheuttamansa vahingot tai sen katoamisen.

7. Palkinnon haltija toimittaa palkinnon seuraavan vuoden PoKS ry:n vuosikokoukseen.

8. Sääntömuutosoikeus on Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n hallituksella.

Pisteytys, lisäpiste (1 p) koiralle joka näyttelystä, jossa saa SA:n.R-näyttelyKR-näyttelyKV- tai NORD-näyttely
ROP-veteraani6p8p10p
VSP-veteraani3p5p7p
BIS-veteraani20p25p30p
BIS2-veteraani15p20p25p
BIS3-veteraani10p15p20p
BIS4-veteraani5p10p15p


Pisteiden mennessä tasan, ratkaisee BIS-sijoitusten lukumäärä. Jos BIS-tuloksia ei ole, seuraavaksi katsotaan voitettujen koirien määrä. Jokaisesta oman rodun voitetusta veteraanista saa 1 pisteen (nämä pisteet saa vain, jos pisteet menevät tasan ja BIS-tuloksia ei ole.)