Koulutustoiminta PoKSissa

PoKSissa järjestetään monipuolista koiraharrastustoimintaa aina pentu- ja arkitapakursseista intensiiviseen lajivalmennuskokonaisuuksiin.

Tärkeintä on löytää juuri sinulle ja koirallesi laji josta molemmat voivat nauttia pitkään. Kaikki lajit eivät välttämättä sovellu koirasi rakenteelle tai luonteelle, mutta lajikirjostamme löytyy varmasti jokaiselle se sopivin.

Sivun lopussa olevasta kalenterista näet mitä PoKSilla tapahtuu!

Kurssit

PoKS järjestää säännöllisesti kurssitoimintaa kaikissa lajeissa. Kurssitarjonnasta löytyvät esimerkiksi pentukurssit, arkitapakurssit, lajiharjoittelun alkeiskurssit sekä lajiharjoittelun täsmäkurssit. Koiraharrastukseen aloittaminen ei katso ohjaajan tai koiran ikää. Voit aloittaa milloin vain. Junioireille löytyy omia kursseja ja tapahtumia.

Kurssit ovat tarkoitettu PoKS:n jäsenille. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla jäsen kurssille hakiessasi. Voit hakea kursseille ja liittyä jäseneksi kurssipaikan varmistuttua.

Valmennukset

Järjestämme huippukouluttajien valmennuksia agilityssä, hoopersissa tokossa ja rallytokossa. Valmennukset voivat olla yksittäisiä kertoja tai vuoden kestäviä valmennuskokonaisuuksia.

Valmennukset ovat tarkoitettu ensisijaisesti PoKS ry:n jäsenille. Paikkoja voidaan myöntää myös seuran ulkopuolisille mikäli niitä jää.