Vesipelastus: Alwinin muistomalja

Kiertopalkinnon on lahjoittanut Jaana Hämäläinen vuonna 2004. Se on tanskandoggi Glûkskind Alwinin muistoksi kiertävä.

Osallistumisoikeus

Kilpailu on avoin Poksin vepejaostossa toimivalle tai harjoittelevalle jäsenelle. Ainakin yksi koiran omistaja (myöh. henkilö) on Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen kilpailuvuoden alusta lähtien ja suorittanut jäsenmaksunsa jäsenyyden katkeamatta. Jos henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi kesken vuoden, otetaan huomioon vain ne tulokset, jona aikana henkilö on ollut yhdistyksen jäsen. Koiran virallinen kotipaikka on Pohjois-Karjala kilpailuvuoden alusta tai siitä hetkestä lukien, kun henkilö on liittynyt yhdistyksen jäseneksi.


Palkinnon jako

Kiertopalkinto jaetaan virallisissa vesipelastuskokeissa parhaiten menestyneelle koirakolle. Kaikki koirakot kilpailevat tasavertaisina kiertopalkinnosta riippumatta kilpailuluokasta (SOVE, ALO, AVO, VOI ja SM-koe).

Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä.

Kilpailussa otetaan huomioon enintään kolme parasta koetulosta.

Peruspisteet

ALO: I-tulos 8p. II-tulos 4p. III-tulos 2p.

AVO: I-tulos 12p. II-tulos 6p. III-tulos 4p.

VOI: I-tulos 16p. II-tulos 8p. III-tulos 6p.

Lisäpisteet

SM-koe – 1.sija 4p. | 2.sija 3p. | 3.sija 2p. | 4.sija 1p. | 5.sija 1p.

SOVE hyv. 3p.

Eniten pisteitä kerännyt koirakko voittaa kiertopalkinnon vuodeksi omakseen. Jos kaksi tai useampi koira päätyy tasapisteisiin, on voittaja se koira, jonka koepalkinnot ovat ylemmästä luokasta. Sen jälkeen ratkaisevat ensin ykköstulosten yhteenlaskettu pistemäärä, sitten kakkostulosten jne.

Tulokset on ilmoitettava yhdistyksen sihteerille määräaikaan mennessä kopiolla virallisesta kilpailukirjasta.

Kilpailijoiden on myös säilytettävä arvostelulomakkeet, joista on pyydettäessä toimitettava kopiot yhdistyksen käyttöön mikäli sijoitukset/pisteet eivät muutoin selviä.

Kiertopalkinto jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Palkinnon saaja kaiverruttaa kiertopalkintoon vuosiluvun sekä koiran nimen. Kiertopalkinnon haltija on velvollinen säilyttämään sitä huolellisesti ja sitoutuu korvaamaan sille aiheuttamansa vahingon tai katoamisen. Lisäksi palkinnon saaja vastaa palkinnon toimittamisesta seuraavan vuoden vuosikokoukseen edelleen jaettavaksi. Saadessaan vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon, jää saajalle muistoksi pienoispokaali.

Kiertopalkinnon mukana kiertää kansio, johon jokainen palkinnon haltija vuosittain kiinnittää koiransa kuvan ja liittää mukaan seuraavat tiedot: vuosi, koiran virallinen nimi ja syntymäaika sekä omistajan ja ohjaajan nimi ja kotipaikkakunta.

Sääntömuutosoikeus on maljan lahjoittajalla.