Ohjeet kisaajille - agility


Kilpailupaikka ja ajo-ohjeet

Kilpailupaikka sijaitsee osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu. Kilpailupaikkana on sisähalli. Sisähallin pohjana on keinonurmi Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka.

Poistu ohitustieltä liittymästä nro 24 ”Joensuu L / Käpykangas”. Käänny liikennevaloista ”Joensuu” -kyltin mukaisesti. Aja eteenpäin käännytään vasemmalle ”Kanervala”-kyltin mukaisesti. Poistu toisesta erkanemisliittymästä ja jatka 500 metriä suoraan. Halli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Kisaajat voivat parkkeerata viereiselle tontille (kyltissä lukee PoKS ry. yksityisalue), hallin pihaan tai kadun varteen.

Saapuminen

Saavu paikalle noin puoli tuntia ennen ensimmäistä rataantutustumista. Kunkin tasoluokan ensimmäiset radat eivät ala ennen ilmoitettua rataantutustumisaikaa.

Hallilla on pieni häkkialue, jossa tilaa on hyvin rajallisesti. Hallin nurmialueelle on mahdollista tuoda päiväteltta. Koirien viilennyspisteitä järjestetään hallin alueelle.

Muista ottaa mukaan koirasi rekisteritodistuksen, rokotustodistuksen, kilpailukirjan, mittaustodistuksen sekä mahdolliset lahjakortit. Lahjakortit jätetään nimellä varustettuna infopisteeseen ja merkitään listaan tuoduksi. Tarkistamme rokotukset pistokokein.


Poisjäänti

HUOM! Kisoissa ei ole erillistä ilmoittautumista. Vain poissaolot ilmoitetaan ennakkoon tällä lomakkeella tai suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.

Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Osallistumismaksun palautus


Mittaus

Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus maksetaan sagin tilille. Löydät ohjeet mittauslomakkeesta. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään kilpailun ilmoituksessa olevana päivämääränä TÄSTÄ


Mitattavia koirakoita pyydetään saapumaan hyvissä ajoin ja täyttämään kilpailukirja valmiiksi. Muistathan, että mittaukseen tulee olla ilmoittautunut etukäteen ja ensimmäisen mittauksen maksu suoritetaan SuomiSportin kautta. Esitä kuitti maksusta, jos et ole lähettänyt sitä ilmoittautumisen yhteydessä.


Kilpailukirjoja on myynnissä infopisteellä 4 € hintaan.

Mittaus tapahtuu kuvan osoittamassa paikassa. Kulku tapahtuu ulkokautta.


Kilpailukäytännöt

Kunkin tasoluokan ensimmäinen rata alkaa aikaisintaa ilmoitettuna aikana.


Kilpailussa ei ole käytössä numerolappuja. Seuraa kuulutuksia ja kilpailun etenemistä tulospalvelusta. Ole hyvissä ajoin valmiina lähtöalueen lähellä ennen omaa vuoroa. Pyydämme kilpailijoita odottamaan ulkona. Sisäänheittäjä kutsuu sisälle kun lähtökarsinoissa on tilaa. Oman ja koiran takin voi jättää viimeisessä lähtökarsinassa olevaan laatikkoon, josta hihnakuski vie takit maalialueelle.


Vain nollakirjat kerätään. Toimita kilpailukirja mahdollisimman pian palkintopisteelle nollatuloksen jälkeen.


1.- ja 2. luokkalainen: Laita kilpailukirjasi väliin tieto mikäli nouset seuraavaan luokkaan ensimmäisestä OIVAsta.


Kisoissa ei ole erillistä palkintojenjakoa. Palkinnot voi noutaa ulkopisteeltä vierestä, kun tulokset on selvillä.


Hallin sisällä on buffetti, josta on saatavilla kahvia, teetä, kylmiä juomia sekä pikku purtavaa. Toimisto sijaitsee rata-alueen vierestä, josta voit kysyä neuvoa.


Yleistä

Ohjaajalla tulee olla A- tai B-kilpailulisenssi.


Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä mikrosirulla sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.


Juoksunartut saavat osallistua kilpailuihin. Huomioithan tällöin, että koiralla on oltava punainen merkki hihnassa ja juoksuhousut muualla kuin startissa. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli koirallasi on juoksut. Voit ottaa tarvittaessa merkkinauhan ilmosta.


Koska kisapaikka sijaitsee lähellä asutusta, haluamme muistuttaa kaikkia kilpailijoita siisteydestä. Koirien kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä. Hallissa on 30 euron ulostussakko (pissa, kakka, oksennus). Sisälle sattunut vahinko tulee siivota ja maksaa sakko ilmoitustaululta löytyvien ohjeiden mukaan