Hoopersin kisanomaiset treenit 11.12.2022

8.11.2022

Tervetuloa hoopersin kisamaisiin pikkujoulutreeneihin sunnuntaina 11.12.2022 klo 11-13.30!

Radat:
* A möllirata klo 11 alkaen.
Mölliradalla saa vapaasti liikkua koiran kanssa ilman ohjausaluevirhettä. Lyhyempi ja helposti varioitavissa.

* B 1lk rata (aikataulu tarkentuu myöhemmin, alustavasti klo 12 alkaen).
1lk radalla huomioidaan myös ohjausaluevirheet. Kaikki käännökset kohti ohjaajaa, varioitavissa.

Kummallekin radalle on mahdollista osallistua yhdelle tai kahdelle kierrokselle. Radat julkaistaan fb-tapahtumassa etukäteen ennen tapahtumapäivää.
Paikalla tuomari (Mimmi Oinonen) ja muut ratatyöntekijät, joten tämä on hyvä tilaisuus tulla fiilistelemään kisamaista tilannetta!
Kisamaiset treenit järjestetään Poksin keinonurmihallissa.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN SUOMISPORTISSA

Ilmoittautuminen Suomisportissa tapahtumaviikon perjantaihin 9.12. saakka tai kunnes tapahtuma on täynnä. Paikan päällä ilmoittautuminen on mahdollista ennen kyseisen radan rataantutustumisen alkua, ellei aikataulujen puitteissa ennakkoilmoittautumisilla saada tapahtumaa täyteen. Suosittelemme ensisijaisesti siis ennakkoilmoittautumista Suomisportissa!

Huom. Ilmoittautumislomakkeella on tällä hetkellä mahdollisuus ilmoittautua 1-2 koiralla per ohjaaja. Mikäli olisit ilmoittautumassa useammalla kuin kahdella koiralla, kirjoita loppujen ilmoitettavien koirien tiedot "Lisätietoja"-kenttään tai ole yhteydessä tapahtuman järjestäjään. Ota yhteyttä myös, jos sinulla on kysyttävää Suomisport-ilmoittautumisesta.

Talkoolaiset hoitavat ratojen rakennuksen ja purkamisen. Jokainen osallistuja tekee vuorollaan kisamaisen suorituksen, ja tuomari ratatyöntekijöineen on mukana tuomassa tilanteeseen aidon kisatilanteen tunnetta - unohtamatta tietenkään jouluista musiikkia, pilliin viheltämistä ja raikuvia aplodeja! Kisasuoritukset arvostellaan rennolla kädellä nykyisiin sääntöihin pohjautuen, mutta kisamaisissa treeneissä ei ole palkintojenjakoa.

Hinta:
Poks-jäsen 3€ / startti
Ei-jäsen 5€ / startti

Poks ry suosittelee agilitylisenssiä tai laajaa vapaa-ajan vakuutusta osallistujille.

*Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, ilmoita perumisestasi ensin järjestäjälle (esim facebook tai tapahtuma).
* Jos et löydä tuuraajaa tilallesi, olet velvollinen maksamaan osallistumismaksun
* Et ole velvollinen maksamaan paikkaasi, jos joudut perumaan osallistumisesi itsesi tai koirasi sairastumisen vuoksi.