Agilityn ison kentän treenit 19.3.

7.3.2023

Tervetuloa ison kentän agilitytreeneihin! 
Treeneissä ei ole erillistä valmentajaa, joten jokainen treenaaja valmistautuu treenaamaan itsenäisesti ja auttamaan muita silloin kun ehtii. Treeni soveltuu siis koirakoille, joilla on jo lajikokemusta ja jotka kykenevät treenaamaan agilityä itsenäisesti.

Lähtökohtaisesti kaikki ryhmän koirat treenaavat ensin yhden kierroksen ja sitten toisen samassa järjestyksessä. Jokaisella koirakolla on 2x5min treeniaikaa. Koirien lämmittelyn ja jäähdyttelyn lomassa treenaajat auttavat toisiaan esteiden korkeuksien muuttamisessa. 

Treeneihin saavat osallistua kaikki PoKs ry:n jäsenet. Seura suosittelee osallistujille agilitylisenssiä tai kattavaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

 Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain ohjaajan tai koiran sairastuessa. Jos perut treenin, ilmoita siitä vastuuvetäjälle. Jos et pääse paikalle, voit myydä treenin toiselle Poksilaiselle. 

Treenin hinta on 5 euroa/koirakko ja se maksetaan kortilla treenin yhteydessä. 


Osallistujat rakentavat radan 40 minuutin aikana ja tutustuvat rataan n. 5 minuuttia. Treenijärjestys sovitaan heti rataantutustumisen jälkeen, kaikkien ohjaajien ollessa paikalla. 
Ryhmälle on varattu n. 20min aikaa koirien lämmittelyyn rakentamisen jälkeen. Treenin päätteeksi ryhmä purkaa radan, laittaa esteet oikeille paikoilleen ja rakentaa väliaidan. Radan purkamiseen on varattu n. 30 minuuttia aikaa.

Lisätiedot:
Ellenoora Mikkonen
elli.mikkonenn@gmail.com