Agilityn pienryhmähaku, syyskausi 2023

8.5.2023

Agilityn pienryhmähaku syyskaudelle 2023 on käynnissä 8.5-31.5.2023.

Poksin pienryhmien syyskausi käynnistyy 1.7.2023 ja päättyy 31.12.2023. 
Syyskauden pienryhmähaku on ns. täydennyshaku, jossa vanhat pienryhmäläiset voivat ilmoittaa jatkavansa treenaamista kevätkauden ryhmässään tai pyrkiä vaihtamaan ryhmäpaikkaa. Tyhjilleen jääneitä paikkoja täytetään uusilla hakijoilla.

Uusi hakija: hakuohje sinulle sivun alaosassa.

Vanha pienryhmäläinen - hae näin

  • Tarkista, että sinulla on ylhäällä kaikki talkoopisteesi kevätkaudelta. Voit esimerkiksi ottaa kuvan talkoopassistasi talkoopistekansiossa, jotta lomakkeen täyttö on helppoa. Talkoopisteistä saa pitää kirjaa myös vaikkapa puhelimen muistiossa.
  • Täytä hakulomake huolellisesti. Erittele talkoopisteesi lomakkeen ohjeen mukaan (pvm - talkootapahtuma - pistemäärä) ja merkkaa "pisteitä yhteensä" -kohtaan pisteet numeroina. Älä kirjoita tähän mitään!
  • Laita rasti ruutuun sen mukaan, haluatko jatkaa kevätkauden ryhmässä treenaamista vai vaihtaa ryhmäpaikkaa. Vaikka jatkaisit samassa ryhmässä, valitsethan oikean pienryhmän ryhmälistalta! Se nopeuttaa lomakkeiden käsittelyä.
  • Mikäli haluat vaihtaa pienryhmäpaikkaa, valitse listalta kaikki sinulle sopivat pienryhmävaihtoehdot. Voit myös kirjoittaa lisätiedot-kenttään, mikäli haluat jatkaa kevätkauden ryhmässäsi, jos sinulle paremmin sopivista ryhmistä ei aukeakaan paikkoja. 

Yhtä pienryhmäpaikkaa kohden sinulla tulee olla kevätkauden aikana tehtynä 7 talkoopistettä. Myös omatoimitunti  = itseohjautuva pienryhmäpaikka.
Vapaavuoro-oikeuden voit tienata tekemällä näiden 7 pisteen lisäksi 8 talkoopistettä, eli yhteensä 15 pistettä. Myös omatoimituntilainen voi hankkia vapaavuoro-oikeuden omatoimituntinsa päälle, jolloin hän voi käyttää hallia harjoitteluun enemmän kuin tunnin viikossa.
Mikäli sinulla on useampia pienryhmäpaikkoja, tulee sinulla olla tehtynä 7 talkoopistettä/pienryhmäpaikka.

Uusi hakija - hae näin

Mikäli paikkoja jää, voidaan pienryhmiä täydentää myös uusilla hakijoilla. Tässä vaiheessa vuotta paikkoja aukeaa kuitenkin usein hyvin rajallisesti, emmekä voi mitenkään luvata, että juuri sinä saisit paikan pienryhmästämme. 

Kaikkiin Poksin pienryhmiin on seuraavat tasovaatimukset:

  • Koira on vähintään vuoden ikäinen
  • Koira osaa suorittaa lyhyitä ratoja ja sen ohjaaja tuntee agilityn perusohjaukset
  • Koira on hyvin ohjaajansa hallinnassa eikä missään nimessä vihainen ihmisiä tai muita koiria kohtaan
  • Agilityä pitkään harrastaneiden kohdalla näistä kriteereistä voidaan poiketa - kysythän lisää jaoston vetäjältä!

Meillä on tarjolla eri tasoisia pienryhmiä. Tasovaatimus on ilmoitettu hakulomakkeella ryhmän kouluttajan/kouluttajien nimen perässä.

Täydennä lomake huolellisesti ja kuvaa sinun ja koirasi osaamista agilityssä mahdollisimman tarkasti lisätiedot-kohdassa.

Mikäli olet uusi lajin parissa: varmin keino päästä treenaamaan Poksille, on edetä kohti agilityharrastusta agilityn kurssipolun kautta. Järjestämme kerran vuodessa kurssipolun, jossa samat koirakot voivat siirtyä alkeiskurssilta jatkokurssille, sieltä pienet radat-kurssille jne. kohti pienryhmiä. Seuraathan ilmoittelua kursseista nettisivuillamme.

Lisätietoja:
Laura Pitkänen
poksagi@gmail.com