Agilityn pohjataidot-kurssi alkaa

5.11.2022

Agilityn pohjataito-kurssi (entinen alkeiskurssi) on tarkoitettu koirakoille, joilla ei vielä ole juurikaan kokemusta agilityn harrastamisesta. Edeltäviä taitoja voivat olla esimerkiksi agilityeskarin tai vastaavan kurssin käyminen, mutta myös ilman ennakko-osaamista olet lämpimästi tervetullut.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen ja ohjaajansa hallinnassa sekä rokotettu Kennelliiton ohjeistusten mukaisesti. Kurssin aikana vahvistetaan agilityharrastukselle olennaisia laji- ja hallinnan taitoja, kuten esteosaamista sekä kontaktia koirakon välillä. Pisteillä harjoitellaan yksi kerrallaan lajitaitoja, mutta jokaisella kurssikerralla järjestetään myös yhteinen hallittavuusharjoitus, jolloin kaikki koirat ovat kentällä yhtä aikaa. Kurssin päätteeksi koirakot suorittavat hallittavuustestin, jonka läpäisseet koirakot voivat jatkaa kurssipolun seuraaville kursseille ja edetä kohti pienryhmää.

Kurssi pidetään sunnuntaisin Pohjois-Karjalan Seurakoirien hallilla sisätiloissa kello 14 – 16.
Kurssipäivät ovat seuraavat: 25.9., 9.10., 16.10., 23.10., 6.11., 13.11., 20.11. ja 4.12. 
Lisäksi kurssiin kuuluu 21.9. kello 18.00 alkaen järjestettävä teoriakerta, jossa läsnäolo on pakollinen. Teoriakerta järjestetään PoKS-hallin kahvion tiloissa, mutta erikseen pyydettäessä pätevästä syystä myös etäosallistuminen on mahdollista järjestää. Hintaa kurssilla on 55 euroa per koirakko.

Kurssille otetaan 8 koirakkoa ja koko ryhmä on paikalla koko harjoituskerran.

Kurssille osallistuvan ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Jos et vielä ole jäsen, ehdit liittyä kurssipaikan vahvistuttua.

Kurssille ilmoittautumisaika on 6.-14.9. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta ja se on sitova. Mikäli sinulla ei vielä ole Suomisport-tiliä, luodaan sellainen ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestelmä on helppo ja neuvoo käyttäjäänsä joka käänteessä.

Lisätietoa kurssista voit kysyä osoitteesta poksagi@gmail.com.