Haku tokon ja rallyn syyskauden ryhmiin 8-31.5.23

8.5.2023

Poksin pienryhmien syyskausi käynnistyy 1.7.2023 ja päättyy 31.12.2023. 
Syyskauden pienryhmähaku on ns. täydennyshaku, jossa vanhat pienryhmäläiset voivat ilmoittaa jatkavansa treenaamista kevätkauden ryhmässään tai pyrkiä vaihtamaan ryhmäpaikkaa. Tyhjilleen jääneitä paikkoja täytetään uusilla hakijoilla.

Uusi hakija: hakuohje sinulle sivun alaosassa.

Vanha pienryhmäläinen - hae näin

  • Tarkista, että sinulla on ylhäällä kaikki talkoopisteesi kevätkaudelta. Voit esimerkiksi ottaa kuvan talkoopassistasi talkoopistekansiossa, jotta lomakkeen täyttö on helppoa. Talkoopisteistä saa pitää kirjaa myös vaikkapa puhelimen muistiossa.
  • Täytä hakulomake huolellisesti. Erittele talkoopisteesi lomakkeen ohjeen mukaan (pvm - talkootapahtuma - pistemäärä) ja merkkaa "pisteitä yhteensä" -kohtaan pisteet numeroina. Älä kirjoita tähän mitään muita merkkejä kuin numeroita!
  • Laita rasti ruutuun sen mukaan, haluatko jatkaa kevätkauden ryhmässä treenaamista vai vaihtaa ryhmäpaikkaa. Vaikka jatkaisit samassa ryhmässä, valitsethan oikean pienryhmän ryhmälistalta! Se nopeuttaa lomakkeiden käsittelyä.
  • Mikäli haluat vaihtaa pienryhmäpaikkaa, valitse listalta ykkösvaihtoehtosi ja lisää lisätietoihin kaikki muut sinulle sopivat pienryhmävaihtoehdot. Voit myös kirjoittaa lisätiedot-kenttään, mikäli haluat jatkaa kevätkauden ryhmässäsi, jos sinulle paremmin sopivista ryhmistä ei aukeakaan paikkoja. 

Yhtä pienryhmäpaikkaa kohden sinulla tulee olla kevätkauden aikana tehtynä 7 talkoopistettä. Myös omatoimitunti  = itseohjautuva pienryhmäpaikka.
Vapaavuoro-oikeuden voit tienata tekemällä näiden 7 pisteen lisäksi 8 talkoopistettä, eli yhteensä 15 pistettä. Myös omatoimituntilainen voi hankkia vapaavuoro-oikeuden omatoimituntinsa päälle, jolloin hän voi käyttää hallia harjoitteluun enemmän kuin tunnin viikossa.
Mikäli sinulla on useampia pienryhmäpaikkoja, tulee sinulla olla tehtynä 7 talkoopistettä/pienryhmäpaikka.

Uusi hakija - hae näin

Mikäli paikkoja jää, voidaan pienryhmiä täydentää myös uusilla hakijoilla. Tässä vaiheessa vuotta paikkoja aukeaa kuitenkin usein hyvin rajallisesti, emmekä voi mitenkään luvata, että juuri sinä saisit paikan pienryhmästämme. 

Kaikkiin Poksin pienryhmiin on seuraavat tasovaatimukset:

  • Koira on hyvin ohjaajansa hallinnassa eikä missään nimessä vihainen ihmisiä tai muita koiria kohtaan
  • Alkeisryhmiin edellytään hyväksyttyä hallittavuustestiä. Testi järjestetään tarvittaessa jos ryhmiin on uusia hakijoita ja heille tilaa ryhmässä. 

Meillä on tarjolla eri tasoisia pienryhmiä, ja lisätiedot näistä löytyvät hakulomakkeelta. 

Lisätietoja:
Tokon ryhmät:
Aino Lakiasuo
tokojaosto@gmail.com

Rallyn ryhmät:
Satu Kovanen
poksrallytoko@gmail.com