Hakukurssi alkaa!

22.5.2024

PK-hakukurssilla perehdytään palveluskoirien hakuun. Kuinka opetetaan koira etsimään ihmisiä ja kuinka toimitaan maalimiehenä. 

Kurssi alkaa 25.6. teorialla ilman koiria ja maastokerrat ovat keskiviikkoisin  26.6, 3.7. ja  10.7. klo 17:30 Siprin maastoissa Kulhossa. Kurssi sopii hyvin niin lajia tuntemattomille kuin jo jonkun verran hakua tehneille. Harjoitukset tehdään aina jokaisen koirakon oman tason mukaan. Kurssi sopii myös ei-palveluskoirarotuisille koirille jotka haluavat tutustua henkilöhakuun. Mukaan kurssille tarvitset vain iloista ja avointa mieltä sekä maastokestävyyttä. Koirille tietenkin herkkuja tai leluja palkkaamista varten. Treenien tarkkaa kestoa ei voi ennalta määritellä, koska se riippuu treenattavista koirista. Joskus metsästä päästään ajoissa, yleensä myöhemmin.

Kouluttajina lajia pitkään harrastanut ja siinä myös kilpaillut kokenut Seija Rämö ja kantapään kautta asioita opetellut Katja Kuosmanen.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa, hinta 50€. Ilmoittautuminen alkaa 27.5 klo 8.00 ja päättyy 11.6 klo 20.00. Kurssi on Poksin jäsenille.

Ilmoittaudu täällä