Hoopersin kisanomaiset treenit la 9.3.2024

20.2.2024

Tervetuloa hoopersin kisanomaisiin treeneihin lauantaina 9.3.2024 klo 11.00 alkaen!

Pyrimme noudattamaan ratojen arvostelussa harjoitusmielessä pitkälti Sagin tähän asti linjaamia hooperssääntöjä. Palkintoja ei jaeta, mutta tuomari viheltää pilliin ja ilmoittaa koirakon virhepisteet kisamaisen suorituksen aikana. Lisäksi ratatyöntekijät ja muut tärkeät talkoolaiset ovat mukana järjestämässä teille mukavaa päivää - olosuhteet ovat siis mitä mainioimmat häiriötreenille, kisamaisten olosuhteiden harjoitteluun tai vaikkapa lähtötreenin tekemiseen! Kisamaiset treenit järjestetään Poksin keinonormihallissa, jonne rakentuu myös häkkialue vuoroaan odottaville koirille.

Tuomarina kisamaisissa treeneissä toimii Mimmi Oinonen.

RADAT:
* A möllirata
Mölliradalla saa liikkua vapaasti koiran kanssa ilman ohjausaluevirheitä, ja radan saa myös aloittaa yhdessä koiran kanssa siirtymättä ensin ohjausalueelle.

*B 1 lk rata
Tällä radalla huomioidaan myös ohjausaluevirheet. Mikäli radan aloittaa koiran kanssa ennen ohjaajan siirtymistä ohjausalueelle, huomioidaan tämä kisamaisissa treeneissä virallisista säännöistä poiketen vain 5 vp virheenä.

Kummallekin radalle on mahdollista ostaa 1-2 starttia per koira. Radoilla käytössä alarimattomat hoopit.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtuma järjestetään ennakkoilmoittautumisten perusteella, ilmoittautuminen Google Forms-lomakkeella mahdollista la 2.3. saakka sekä tapahtumapäivänä paikan päällä radan alkuun saakka.

HINTA:
Poks-jäsen 5 eur / startti
Ei-jäsen 7 eur / startti