Hoopersin starttikurssi alkaa 23.4.2023

24.3.2023

Hoopersin starttikurssilla käydään läpi hoopersesteet ja niiden erilaisia suoritustapoja, sekä vahvistetaan itsenäistä tekemistä, irtoamista ja muita lajin tärkeitä pohjataitoja. Kurssi sopii hyvin aloitteleville tai uutena lajin pariin tuleville koirakoille, sekä ensimmäiseksi kurssiksi agilitylajien maailmaan. Suositeltu aloitusikä hoopersin lajitreenin aloittamiselle on 8kk.

Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 14-16 Poksin keinonurmihallissa (kenttä 1). Käytännön kurssikerrat järjestetään 23.4., 7.5., 14.5., 21.5., 28.5. ja 4.6.. Kurssiin kuuluu lisäksi etänä teoriakerta, joka järjestetään ti 18.4. klo 18 alkaen.

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaan ja ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, teethän jäsenhakemuksen vasta, kun olet saanut vahvistuksen kurssille pääsystä, jotta vältymme turhilta jäsenhakemuksilta.

Kurssin hinta on 45e, ja mukaan mahtuu 6 koirakkoa. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssille ilmoittautumisaika on 26.3.-9.4.

Lisätietoja kurssista mimmi.oinonen@gmail.com / poksagi@gmail.com