Hoopersin tutustumis- ja ratatreenit 20.11.2022

13.11.2022

Tervetuloa treenaamaan hoopersia! 

Treenit järjestetään hallissa kentällä 1. Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa (2 x 4 koirakon ryhmät). 
Hinta 10 eur / koirakkopaikka. Maksu suoritetaan koulutuksen yhteydessä hallilla korttimaksuna ennen treenien aloittamista.

Kouluttajana Mimmi Oinonen. 

Mikäli laji on vielä koiralle ja ohjaajalle uusi, tutustutetaan koirat ohjaajan valitsemiin esteisiin, ja käydään läpi esteiden suoritustapoja ja sitä, kuinka päästä liikkeelle itsenäisissä treeneissä. Treeni sopii myös koirakoille, jotka ovat jo aloittelevia harrastajia, mutteivät tee vielä monen esteen ratasuorituksia, tai jotka haluavat esimerkiksi vahvistaa jonkun yksittäisen esteen taitoja. Enemmän lajia harrastaneet voivat tulla treeneihin tekemään esimerkiksi (kisamaista) ratatreeniä, hiomaan yksittäisten esteiden suoritustapoja tai tulla treenaamaan jotain muuta ajankohtaista treeniaihetta. Rata julkaistaan lähempänä koulutusta, ja on varioitavissa eritasoisille koirakoille.

 Lajin pariin uutena tuleville: suositeltavaa on ottaa palkkaukseen mukaan jokin hyvin heittämistä kestävä lelu, jolla koiraa voidaan palkata eteenpäin. Namipalkkautuvalla koiralle suositaan esimerkiksi tarralla suljettavaa namipiiloa/-palloa, jonne saa herkun sisälle. Tarvittaessa voidaan hyödyntää myös namialustaa tai kosketusalustaa sekä naksutinta treeneissä, mikäli nämä sopivat koiralle paremmin.

 Poks ry suosittelee vahvasti agilitylisenssiä tai kattavaa tapaturmavakuutusta osallistujille. 
Treenit ovat avoimet Poks ry:n jäsenille.