Mimmi Oinosen hooperskoulutus la 18.5.

17.4.2024

Tervetuloa hooperskoulutukseen isolle kentälle la 18.5. klo 14.00-18.00!  

Kouluttajana toimii Mimmi Oinonen (Linny's koulutukset).

KOULUTTAJASTA:
Mimmi Oinonen on kouluttanut ja harrastanut hoopersia seuratasolla noin kolme vuotta, ja tähtäimessä heillä on hoopersin kisakentät harrastuskaverina toimivan Lilli-mäyräkoiran kanssa. Mimmillä on agilityn ja hoopersin apuvalmentajapätevyydet, suunnaten kohti hova2-tason valmentajapätevyyttä. Kouluttajana Mimmi liputtaa koiran oman yritteliäisyyden ja oivaltamisen tukemisen puolesta, ja pohjaa omat metodinsa sveitsiläiseen Navigate your dog-metodiin. Mimmi toivookin näkevänsä itselle rakkaan lajin parissa mahdollisimman paljon erilaisia koirakoita tulevaisuudessa!

Alustava aikataulu:

RYHMÄ 1 klo 14-15 (yhteinen rakennus klo 13.30 alkaen)
RYHMÄ 2 klo 15-16
RYHMÄ 3 klo 16-17
RYHMÄ 4 klo 17-18 (yhteinen purku klo 18.00 jälkeen)

Treeniajat ja ryhmät tarkentuvat ilmoittautumisajan jälkeen.

Mukaan mahtuu 12 koirakkoa (max 3 koirakkoa per ryhmä). Ilmoittautuminen kakkoskoirakolla 1.5. alkaen laittamalla viestiä tapahtumasta löytyvillä yhteystiedoilla (s-posti/whatsapp/FB), mikäli paikkoja jää. 

ILMOITTAUTUMINEN:
Poks ry:n jäsenille ke 17.4. alkaen
Muut pe 26.4. alkaen

Pienet kolmen hengen ryhmät mahdollistavat sen, että koulutuksessa päästään pohtimaan ja suunnittelemaan rauhassa jokaisen kanssa ajankohtaisia treeniaiheita yksilöllisesti treenaajan tasoon ja tilanteeseen sopivaksi, joten koulutus sopii kaikentasoisille hoopersin harrastajille tai lajista kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Toiveita treeniaiheista voi lähettää myös ilmoittautumisvaiheessa.

Rata lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutusta, ja on varioitavissa eritasoisille koirakoille.

Poks ry suosittelee vahvasti agilitylisenssiä tai kattavaa tapaturmavakuutusta osallistujille.

KOULUTUKSEN HINTA:
30,00 eur / POKS-jäsen
35,00 eur / Ei-jäsen