Hoopersvalmennus Linny's koulutukset / Mimmi Oinonen

30.5.2024

Tervetuloa hoopersvalmennukseen ulkokentälle la 6.7. klo 10.00-14.00!  

Kouluttajana toimii Mimmi Oinonen (Linny's koulutukset).

KOULUTTAJASTA:
Mimmi Oinonen on kouluttanut ja harrastanut hoopersia seuratasolla noin kolme vuotta, ja tähtäimessä heillä on hoopersin kisakentät harrastuskaverina toimivan Lilli-mäyräkoiran kanssa. Mimmillä on agilityn ja hoopersin apuvalmentajapätevyydet, suunnaten kohti hova2-tason valmentajapätevyyttä. Kouluttajana Mimmi liputtaa koiran oman yritteliäisyyden ja oivaltamisen tukemisen puolesta, ja hän hakeekin koulutusmetodeihinsa vaikutteita sveitsiläisestä "Navigate your dog"-ohjaustyylistä. Parasta lajissa Mimmin mielestä onkin sen monipuolinen soveltuvuus erilaisille koirakoille, koirakoiden oppimisen ja itsevarmuuden kasvun seuraaminen sekä lajin iloinen ja vauhdikas luonne! 

Alustava aikataulu:

RYHMÄ 1 klo 10-11 (yhteinen rakennus klo 9.30 alkaen)
RYHMÄ 2 klo 11-12
RYHMÄ 3 klo 12-13
RYHMÄ 4 klo 13-14 (yhteinen purku klo 14.00 jälkeen)

Treeniajat ja ryhmät tarkentuvat ilmoittautumisajan jälkeen.

Mukaan mahtuu 12 koirakkoa (max 3 koirakkoa per ryhmä). Ilmoittautuminen kakkoskoirakolla 22.6. alkaen laittamalla viestiä tapahtumasta löytyvillä yhteystiedoilla (s-posti/whatsapp/FB), mikäli paikkoja jää. 

ILMOITTAUTUMINEN:
Poks ry:n jäsenille la 1.6. alkaen
Muut ma 24.6. alkaen

Pienet kolmen hengen ryhmät mahdollistavat sen, että valmennuksessa päästään pohtimaan ja suunnittelemaan rauhassa jokaisen kanssa ajankohtaisia treeniaiheita yksilöllisesti treenaajan tasoon ja tilanteeseen sopivaksi, joten koulutus sopii kaikentasoisille hoopersin harrastajille tai lajista kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Toiveita treeniaiheista voi lähettää myös ilmoittautumisvaiheessa.

Rata lähetetään ilmoittautuneille lähempänä valmennusta, ja on varioitavissa eritasoisille koirakoille.

Poks ry suosittelee vahvasti agilitylisenssiä tai kattavaa tapaturmavakuutusta osallistujille.

KOULUTUKSEN HINTA:
30,00 eur / POKS-jäsen
35,00 eur / Ei-jäsen