Kepit ja kontaktit kurssi

29.6.2023

Kepit ja kontaktit-kurssi soveltuu sinulle, jos et ole vielä aloittanut näiden esteiden opettamista tai olet hyvin alkutekijöissä näiden estetaitojen kanssa. Esimerkiksi kurssipolulta tulleet tai muualla alkeiskurssit käyneet koirat ovat ideaalia kohderyhmää. 

Keppejä kurssilla on mahdollista harjoitella kahdella tekniikalla, joko käyttäen ohjureita tai tarjoamisen kautta 2by2-tekniikalla. 
Kontakteja tällä kurssilla koulutetaan ainoastaan pysäytystekniikalla, eli otathan huomioon tämän ilmoittautuessasi. 

Huomioithan, että kurssilla harjoitellaan molempia esteitä, eli ilmoittauduthan vain, jos kaipaat treeniä molempiin. Ei haittaa, vaikka toisen aihepiirin treenit olisivat jo aiemmin hieman käynnistyneet ja taidot ovat eri tasolla – pääasia että olet motivoitunut treenaamaan molempia! 

HUOM! Kurssi ei ole korjaussarja rikki menneisiin kontakti/keppitaitoihin, vaan harjoitukset lähtevät aivan alkeista molemmilla esteillä.

 Kurssi järjestetään Pohjois-Karjalan seurakoirien ulkokentällä torstaisin klo 18.00–19.30 3.8., 10.8., 17.8., 24.8., 31.8., 7.9. ja 14.8. Kurssin ensimmäinen kerta on teoriakerta, joka järjestetään PoKS-hallin kahvion tiloissa.

 Kurssille otetaan 6 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä ja se maksetaan Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. 
Hinta kurssille on 50 euroa. 

Kurssille osallistuvan koiran on oltava rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti, iältään vähintään 12 kuukautta ja ohjaajansa hallinnassa. 
Ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan seurakoirien jäsen. 

Kurssilla kouluttavat kontakteja Anni Rask sekä keppejä Josefina Lindgren. 

Ilmoittautuminen Suomisportissa 3.7. klo 10 alkaen

Lisätiedot: poksagi@gmail.com

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.