Kine Eimhjellen agilityseminaarit 6.-7.12.2023

1.11.2023

Norjalainen agilitytuomari Kine Eimhjellen tulee pitämään agilityvalmennusta 6.-7.12.2023! Kine on pitkän linjan agility- ja koirankouluttaja, Norjan maajoukkuekilpailija ja ollut voittamassa joukkueessa Norjan mestaruutta. Pohjois-Karjalan agilitykansalle Kine on tuttu vuoden 2020 Agiråkista ja nyt pääsemme kirmaamaan hänen radoille uudelleen.

Kinella on kokemusta useista eri koiraroduista sekä haasteista motivoinnin kanssa. Kine haluaa auttaa koirakon täyteen potentiaaliinsa. Näitä ovat esimerkiksi peruskoulutus- ja suullisten käskyjen harjoitukset joilla voidaan vahvistaa koiran heikkoa puolia sekä opettelemalla linjojen, rytmitysten ja muiden elementtien muutosten merkitystä yhdessä ohjaajan kanssa.

Kinen sanoin:

"Toivotan kaikki agilitystä kiinnostuneet tervetulleiksi kanssani harjoittelemaan.  Agility ja sen kehittäminen on suuri intohimoni ja meillä on yleensä todella hauskaa kursseillani.! :D"

6.12.  Este- ja linjafokusseminaari

Päivä sisältää teorian ja kolme ratatreeniryhmää. 5 koirakkoa/ryhmä 2 h. Kuunteluoppilaat voivat osallistua sekä teoriaan että seurata haluamansa määrän treenejä. Päivä alkaa teoriaosuudella (noin klo 10), jonka jälkeen on lounas- ja radanrakennustauko. Tämän jälkeen ryhmät treenaavat vuorotellen. 

Koirakkopaikka 65 € PoKSin jäsenet, 75 € muut

Kuunteluoppilaspaikka 20 € PoKSin jäsenet, 25 € muut

Hintaan sisältyy kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

7.12. Ratasuunnitteluseminaari

Päivän teemana ovat ratojen linjat ja radanlukupäivä. Ohjelma koostuu teoriasta, ratojen käytännön suunnittelusta, rakentamisesta ja ratatreenistä. Koulutukseen voi osallistua myös ilman koiraan, jolloin pääsee osallistumaan teoriaan, ratojen käytännön suunnitteluun ja rakentamiseen. Kaksi ratatreeniryhmää. 5 koirakkoa/ryhmä. Teoriaosuus alkaa noin klo 14.00.

Koirakkopaikka 65 € PoKSin jäsenet, 75 € muut

Suunnittelupaikka 30 € PoKSin jäsenet, 40 € muut

Ilmoittautuminen alkaa 3.11. 2023 PoKSilaisille ja 8.11. muille. 

Ilmoittautuminen on sitova. 

Kine kouluttaa englanniksi ja tulkkausapua on tarvittaessa saatavilla. 

Ilmoittautumiset 6.12. (koirakkopaikat TÄYNNÄ)

Ilmoittautumiset 7.12.