Match show 26.3.2023

28.2.2023

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää match shown sunnuntaina 26.3.2023 PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Kilpailuluokat:
Lapsi ja koira
Lapsi ja lelukoira
Pienet pennut (pöydällä esitettävät)  – 12kk
Isot pennut – 12kk
Junnut 12kk – 2v
Aikuiset 2v –

Pentuluokkaan voi osallistua heti, kun rokotukset ovat kunnossa. Huomioithan, että tehosterokotuksesta ja ensimmäisestä rabiesrokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 21vrk varoaika. Mikäli koiran rokotukset ovat välillä vanhentuneet, myös tällöin tulee huolehtia 21vrk varoajasta ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksut:
Lapsi ja lelukoira 5e
Lapsi ja koira 5e
Muut luokat 8e

Tapahtumassa on Best In Show-kehä.

Tuomareina Johanna Kellokumpu, Tiia Liuski, Sanna Ruotsalainen, Sarianna Saarenheimo sekä Sari Vatanen.

Ilmoittautuminen ja rokotusten tarkastus klo 10.30 – 11.15.
Kehät alkavat klo 11.30.

Tapahtumaan on mahdollista ilmoittautua etukäteen. Suosi etukäteen ilmoittautumista, mikä nopeuttaa ilmoittautumista tapahtumapaikalla. Etukäteen ilmoittautuneiden on mahdollista maksaa osallistumismaksu etukäteen tilille, jolloin ilmoittautuessa esitetään kuitti suoritetusta osallistumismaksusta. Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen on mahdollista myös tapahtumapaikalla. Tapahtumapaikalla osallistumismaksu on mahdollista maksaa käteisellä tai pankkikortilla.Tapahtumapaikalla on kahvio.

Otathan koiralle mukaan rokotustodistuksen, näyttelyhihnan, nameja, lelun, vettä ja vesikupin. Hallissa on noin kymmenen astetta lämmintä, joten varaa itsellesi riittävästi vaatetta sekä sisäkengät tai vaikka villasukat. Varaathan myös koiralle tarvittaessa mukaan lämmintä vaatetta ja alustan.

Hallin säännöt: https://www.poks.fi/halli/saannot/ (Kohdat 2-9, 13 ja 16).

Tapahtumaa sponsoroi: Musti ja Mirri, Groomdog Spa, Jokiväri, Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Sohvin Valinta, SPKO, Tessu.

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Haluamme välttää ruuhkatilanteet ovilla ja ilmoittautumisessa.⁠⁠⁠

  • Pennut kulku ensisijaisesti kentän 2 ovesta. 
  • Junnut ja aikuiset kulku ensisijaisesti kentän 1 ovesta. 
  • Ennakkoon ilmoittautunut valitse lyhyin jono. 
  • Mikäli sinulla on koiria useampaan luokkaan, valitse lyhyin jono. 
  • Lapsi ja lelukoira sekä lapsi ja koira luokkaan osallistuja, valitse lyhin jono. 
  • Mikäli ilmoittautumisessa on tilapäisesti ruuhkaa, voit käydä viemässä tavaroita kehän laidalle ja käydä ilmoittautumassa, kun ruuhka on helpottunut.