Näyttelyharjoitukset vuonna 2022

5.11.2022

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan ohjatusti esittämistaitoja koiranäyttelyitä varten.

Harjoitukset järjestetään sunnuntaisin PoKS-hallissa kentällä 2 klo 16:30-18:30.
Ryhmä 1 klo: 16.30-17.30 isot koirat
Ryhmä 2 klo: 17.30-18.30 pienet koirat (pöydällä arvosteltavat)

Näyttelyharjoituksiin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset klikkaamalla harjoituskerran päivämäärää.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi harjoituksiin. Harjoituksiin on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Juoksunartun kanssa harjoituksiin saa osallistua, mikäli se on koiran hyvinvoinnin kannalta mahdollista. Juoksunartulla tulee olla housut koko ajan jalassa ja omaa vuoroa tulee odottaa erillään muusta ryhmästä häkissä tai autossa.

Maksimi osallistujamäärä on 15 koirakkoa per ryhmä. Minimi osallistujamäärä on 5 koirakkoa, jotta harjoitukset toteutuvat. Tarvittaessa ryhmät voidaan yhdistää tai koiria siirtää toiseen ryhmään.

Näyttelyharjoituksiin on varattu aikaa 1h/ryhmä. Aika sisältää alku- ja loppuvalmistelut. Harjoitusalueen tulee olla seuraavan ryhmän käytettävissä klo 18.30. Harjoitusten kesto riippuu osallistujamäärästä, osallistujista ja ohjaajasta. Joskus asiat saa käytyä nopeammin ja harjoitukset voidaan lopettaa aiemmin. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin.

Emme käsittele harjoituksissa rahaa. Maksaminen suoritetaan vain sarjakortilla. Sarjakortin voimassaoloaikaa ei ole rajattu ja se soveltuu myös muiden saman hintaisten harjoitusten maksamiseen. Samaa korttia voi käyttää useampi henkilö.

Sarjakortti 6 kertaa, hinta 15€
Sarjakortti 12 kertaa, hinta 30€
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 20378

Saat sarjakortin harjoituksissa kuittia vastaan.

Näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua harjoituksiin, liity jäseneksi täältä.

Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi.

Lisätietoa harjoituksissa: poks.nayttely@gmail.com

Tervetuloa harjoittelemaan!