Pentujen ja sennujen puuhakerhot kevät 2023

24.3.2023

Tervetuloa pentusi tai seniorisi kanssa sosiaalistumaan matalan kynnyksen aktivointikerhoon! Pentukerho on tarkoitettu alle 13kk ikäisille rokotetuille pennuille ja seniorikerho taas lähtökohtaisesti yli 7 vuotiaille, mutta osallistuvaan ovat tervetulleita myös muut aikuiset (eli yli 3 vuotiaat) yhteisen aktivointihetken tarpeessa olevat koirat.

Kerhossa tarjolla erilaisia yhteisiä puuhia, uusia juttuja sekä sosiaalistumista. Tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä koirasi kanssa. Kerhossa toimitaan pistetyöskentelynä, ja osassa pisteistä on kouluttajia neuvomassa sekä osan suorittaa jokainen koirakko keskenään rauhassa. Pisteet ovat helppoja ja soveltuvat jokaiselle pennulle iästä tai kokemuksesta riippumatta. Kerhokertoja järjestetään 23.4., 13.5. ja 10.6. PoKSin hallissa sisätiloissa

23.4. tarjolla pentukerho klo 15 - 16

13.5. tarjolla molemmat kerhot: pennuille 15 - 16 ja sennuille 16 - 17

10.6. tarjolla molemmat kerhot: pennuille 15 - 16 ja sennuille 16 - 17.

HUOM! Jokaiseen kerhokertaan on erillinen ilmoittautuminen ja maksu! Osallistuvan koiran on oltava rokotettu Kennelliiton ohjeistusten mukaisesti sekä ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. 

Hintaa kerhokerralle on 10 euroa, ja se maksetaan erillisten ohjeiden mukaan myöhemmin joko suoraan tilille tai tapahtumapaikalla kortilla.  
Maksutavasta tiedotetaan myöhemmin. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Puuhakerhoon mahtuu 5 koirakkoa, jotta jokaiselle voidaan myös mahdollistaa yksilöllistä ohjausta ja kouluttajien tukea.

Lisätiedot: poksagi@gmail.com