Pikkujoulu open show

22.11.2022

Näyttelyjaoston pikkujoulu open shown sunnuntaina 11.12. PoKS-hallissa kentällä 2. 
Luvassa on loistava tilaisuus harjoitella koiran kanssa näyttelytilannetta, saada rakentavaa kirjallista palautetta sekä vaihtaa kuulumisia muiden harrastajien kanssa. Tapahtumassa on tarjolla glögiä ja piparia.

Open Show noudattaa mahdollisimman pitkälle virallisten näyttelyiden kaavaa.  Lue lisää tapahtuman kulusta. Tuomarina toimii Lea Pelkonen.
 
Ryhmä 1 pienet koirat klo 15.00-16.30 
Ryhmä 2 isot koirat klo 16.30-18.00

Maksimi osallistujamäärä on 15 koirakkoa/ryhmä. Tarvittaessa ryhmät voidaan yhdistää tai koiria siirtää toiseen ryhmään. Tapahtuma toteutuu mikäli osallistujia vähintään kymmenen.

Ryhmälle on varattu aikaa 1,5h. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin. 

Osallistumismaksu 5e/koira. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa etukäteen tilille. Ilmoittautuessa tulee esittää kuitti suoritetusta osallistumismaksusta. Saat numerolapun ilmoittautumisesta.

Maksutiedot 
Hinta: 5e/koira
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 20378

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Osallistuminen on mahdollista vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Tilaisuus on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua, liity jäseneksi täällä

Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi.

Varaa koiralle mukaan näyttelyhihna, nameja ja juomakuppi. Hallin lämpötilaa on laskettu noin +8 asteeseen eli ota mukaan sisäkengät, riittävästi lämmintä vaatetta sekä tarvittaessa koiralle makuualusta.

Tapahtuman palkinnot yhteistyössä Tintin Lemmikki.