Pöytätreenit 14.5.

21.4.2023

Jännittääkö koirasi näyttelyissä pöytää? Onko haaveissasi kisata koirallasi agilityssa, mutta mittaustilanne ahdistaa sinua ja koiraasi? Eikö koiran käsittely onnistu, koska koira karkaa pois tilanteesta?

Järjestämme PoKSilla pöytätreeni-illan 14.5. klo 18 – 20. Treenit vetää Satu Laatikainen, joka on kokenut koiranäyttelyissä kävijä ja kouluttanut useita koiria rentoon esiintymiseen panostaen. Hän on myös ammatiltaan trimmaaja, joten koirien käsittely pöydällä on hänelle luontaista ja omistajia on tullut neuvottua pöytätreeneihin eri tavoin aiemmin.

Pöytätreenien tavoitteena on esitellä tapoja, miten kouluttaa koira nauttimaan pöydällä olosta ja rentoutumaan siellä. Koirat koosta riippumatta ovat tervetulleita, pienemmille näyttelyissä pöydällä esitettäville koirille treenit painottuvat näyttelypöydälle ja isommille tasona toimii agilitypöytä.  Koulutus ei ole rajattu ainoastaan näyttelykoirille, vaan tervetulleita ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet. Esimerkiksi kisaamaan aikoville agilitykoirille koosta riippumatta nämä harjoitukset ovat hyödyllisiä, sillä rento pöydällä olo mahdollistaa mukavan mittaustilanteen ja todenmukaisemman tuloksen. Treenit sopivat erinomaisesti myös sellaisille koirille, jotka jännittävät esimerkiksi eläinlääkärissä pöytää.

Huomioithan, että koiria ei tässä koulutuksessa käsitellä ollenkaan maassa.

Treenien hinta on 15 euroa, ja se maksetaan erillisten ohjeiden mukaan ennen harjoituksia. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa, jotta kaikille olisi mahdollisuus tarjota yksilöllistä ohjausta ja kouluttajan tukea. Ohjaajan tulee olla PoKSin jäsen, ja koiran rokotettu Kennelliiton ohjeistusten mukaisesti.

Tuotto tullaan ohjaamaan kokonaisuudessaan PoKSin mattorahastoon.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 12.5. kello 23.59. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.