Rally-tokovalmennus 14.4

9.3.2024

Ilmoittautuminen Saara Huhtisen rallytokovalmennukseen 14.4.24 (ja optio kesäkuulle toiselle valmennukselle)

Saara Huhtinen tulee jälleen valmentamaan Poksille. Saara on monelle ennestään tuttu valmentaja ja hänen saaman positiivisen kommentoinnin myötä kutsumme Saaran meille pitämään koulutuspäivän huhtikuussa. Saaran treenit ovat olleet kekseliäitä, opettavaisia ja innostavia. Moni on kommentoinut treenien monipuolisuutta ja Saaran taitoa antaa henkilökohtaista neuvontaa koirakolle. Optio valmennuksessa on myös toiselle valmennuspäivälle kesälle, jos aikataulut saadaan ryhmäläisille sopimaan, kesäkuun ajanjaksoa katsotaan ryhmäläisten kanssa erikseen ja siihen ei tarvitse sitoutua ilmoittautuessaan tähän valmennukseen. Valmennus sopii kaiken tasoiselle koirille, mutta ryhmät pyritään muodostamaan tasoluokkien mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu henna.palmunen(at)gmail.com. Tästä muodostetaan ryhmä Suomisportiin, jossa tapahtuu koulutuksen maksaminen. Valmennuksen hinta on 40€ koirakko.

Tässä Saaran esittely itsestään:

Olen intohimoinen koiraharrastaja. Kotoa löytyy kaksi mittelspitziä, kasvatan myös rotua pienimuotoisesti. Pentueita ollut 5 tähän mennessä. Kisaan SM-tasolla sekä rally-tokossa että agilityssa. Paras sijoitus rallysta SM-10. Kahdesti olemme osallistuneet myös PM-joukkueen karsintakisaan, joten Nordic-rally on myös tuttua. Pari vuotta sitten päätin uskaltaa alkaa valmentaa ja siitä lähtien on pyörinyt oma valmennusryhmä, etävalmennettavia ja etäkursseja. Lisäksi olen kouluttanut/koulutan rallya parille koirakoululle. Minulle on tärkeää yksilöllisen potentiaalin, mutta myös haasteiden näkeminen ja koirakon vieminen kohti sen omaa parasta suoritusta. Kiinnitän myös paljon huomiota ohjaajan toimintaan ja mentaalipuoleen. Käytän positiivisia koulutusmenetelmiä ja minua kiinnostaa paljon koiran tunnetilat ja tavoitteena harrastuksissa on rento, iloinen ja motivoitunut koira.

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 10.3.24 klo 8.